Fabók Márton

Sáfián-Farkas Fanni

Közgazdász-társadalomtudós (PhD). Az energiaátmenet társadalmi-gazdasági kérdéseivel akadémiai, civil és piaci szervezetekben egyaránt foglalkozott. A szervezet tagja kezdetek óta, jelenleg a Transzformátor koordinátora.

marton.fabok@szolidarisgazdasag.hu

Környezetkutató geográfus (ELTE TTK, PhD). Fenntartható energiatervezés- és gazdálkodást tanult a dán Aalborgi Egyetemen, majd az Energiaklub, a Klimapolitika kft. és a MEHI munkatársa, illetve az Erre van előre! energiatervezési kutatócsoport és a Kisközösségi Program önkéntes kutatója volt. Fő területei a környezeti és társadalmi szempontból is fenntartható energiagazdálkodás, az épületek energiahatékonysága és a közösségi energiatermelés. A Transzformátor társkoordinátora.

fanni.safian.farkas@szolidarisgazdasag.hu

Úr Eszter

Az ELTE Humánökológia szakán végzi mesterképzését, alapdiplomáját pedig a Corvinus Egyetem nemzetközi tanulmányok szakán szerezte. Tagja volt a Társadalomelméleti Kollégiumnak 2017 és 2021 között. 2020 és 2022 között is dolgozott már a szervezetben, majd kis kihagyás után ’23 júniusa óta ismét tag. Kommunikációs feladatai mellett jelenleg a közösségi alapon szerveződő energiahatékonysági kezdeményezéseket kutatja.

eszter.ur@szolidarisgazdasag.hu

Nagy Ákos

Tanulmányait a Közép-európai Egyetem szociológia és antropológia mesterszakán és a Budapesti Corvinus Egyetem szociológia alapszakán végezte, szociálpolitikai és esélyegyenlőségi specializációval. 2022 óta a Transzformátor munkatársa. 2017 és 2020 között a Társadalomelméleti Kollégium tagja volt.

akos.nagy@szolidarisgazdasag.hu

Gelencsér Dávid

Diplomáját az ELTE Természettudományi Karának földrajz szakán szerezte, megújuló energiaforrások specializáción. Szakdolgozati témája a negyedik generációs távhő volt. Jelenleg az ELTE Informatikai Karának geoinformatika mesterképzésén tanul.
A Transzformátorban a Kommunikáció és a Kapacitásépítés területein dolgozik.

david.gelencser@szolidarisgazdasag.hu